Idag blev det inte alls som vi hade tänkt….

Började sent för att de skulle laga läggaren först. Så det blev lite sovmorgon. Tråkigt men det behövdes.

Vi hade en blåväg och där hamnade jag också emellanåt! Å det är väl fa-an självklart att det ska komma bilister som kört förbi bommen, tvungen att stoppa dem eftersom lotsen kom från andra hållet, otrevliga människor, krängda och elaka och ljuger så det står härliga till. I dag var det fel dag( ja jag kan också ha sådana) jag bara tittade på dem och sa att jag inte ville prata med så otrevliga människor, pekade in dem på sidovägen och bad dem köra. Alltså, varför ens öppna truten om det bara ska komma massa skit ur den? Vad är det för fel på en del? Jag blir så jävla ledsen och besviken på folk som håller på så. Finns det ingen hyfs kvar? Jag orkar fan inte ens bli arg längre, kan bara beklaga vissas dåliga attityder.

Det blev ett kort gästspel på vägen, den ena välten blev ”plötsligt sjuk” och så var det med den läggningen. Bara att packa ihop igen. Ny vält väntas i morgon! Bommarna hann också få sej en omgång,,, båda två! Men självklart så funkar de ändå trots sned bom!

Så nu håller vi kväll och inväntar extraförstärkning, Emilia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s