En vecka som går till historien

Med lite halvkrassliga maskiner (efter lång och hård säsong) och personal, så fick vi jobba en extra dag för att bli färdiga utanför Nässjö. Vi lyckades få in en extra till lotsen, tack och lov! Vi hade en ”blåväg” i området! Svårt att klara det på bara två personer! Tack Emilia, så kul att ha dej med😍 kort med personal på läggaren men det funkade och till sist tog vi oss i mål.

Det har stundtals varit otroligt mycket trafik men tycker, trots det, att det har fungerat riktigt bra. Idag kunde jag stå på blåvägen utan att få en massa glopord och elakheter upptryck i huvudet, bara det är fantastiskt 😀

Snälla människor har också stannat och talat om ifall bommen har blivit påkörd, det uppskattar vi verkligen! Tack till dej, bilist!

Det blev en ganska lång dag som för oss hade kunnat avslutats tidigare. Tre timmar hem efter ett arbetspass kan kännas ibland! Tur att jag har mitt ”home-away-from-home” med mej! Lite fika och sen vidare hemåt!

I morse,,,, måste bara skriva om detta också,,, gör jag som de flesta andra en runda på fb och upp kommer ett inlägg som jag verkligen alltid har längtat efter. Nästan det första jag får upp. Jag blir såååå glad och känner en varm och tacksam känsla sprida sej i hela kroppen. Ett inlägg där vi får så fint beröm för vår lotsning av en chaufför. Tack snälla 🥰

För några veckor sedan läste jag personens första inlägg där vederbörande frågade om det var fler som blev ifrånkörda av lotsbilen. Det blev en väldigt bra tråd, med mycket bra info för oss alla, tror jag. Jag kommenterade självklart den och gav min sida från hur vi ser det. Idag fick jag en återkoppling på det inlägget i form av mycket positivt beröm. Tack för det😀 Jag hoppas att vi alla kan ta åt oss av allt bra som skrivits i de trådarna. En bättre förståelse från båda sidor, så att säja.

Ni som är intresserade av att läsa inläggen jag talar om får kolla en grupp på fb som heter: kollegor på väg, och så hoppas jag att jag inte ställer till det allt för illa för Admin där.

Nu tänker jag ta, en något förkortad helg och så hörs vi på måndag igen!

Tack Tony, för dina inlägg👍

Vissa dagar är bättre än andra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s