Jag vill ta upp en sak….

Igår när vi körde upp till Vimmerby, ser vi vid flera påfarter hur bilister ställer till det för tunga lastbilar, genom att tveka på om de ska gasa upp eller sakta ner för att ta sej ut framför eller bakom dessa tunga fordon. SLUTA VELA,,,,, ANTINGEN GASAR DU UPP ELLER SAKTAR NER. In framför i god fart så lastbilen slipper stå på nitarna, eller bakom så lastbilen kan fortsätta i sin takt. Vad är problemet? Du som bilist blir farlig både för dej själv och andra. Tänk lite, fatta ditt beslut, håll dej till det och kör därefter. Glad att inte jag kör lastbil för jag hade blivit tokig. Fattar ni hur många ton som chauffören måste handskas med i ett sånt läge? Konsekvenserna kan bli fruktansvärda. Bättring vore tacksamt!

Vi har nu lagt färdigt i Södra Vi, packar ihop allt och gör en förflyttning till E:4 Väderstad- Ödeshög. Så i södergående kommer det bara att vara en fil öppen och vi kommer att ha 6 lotsare som håller ner farten förbi arbetsområdet. Vi kommer att ha olika bilar, både märkta och omärkta. Så om ni tycker att det går för sakta så är det nog vi som håller nere farten, så det inte går för fort förbi de som arbetar där. Hänsyn och respekt mottages tacksamt🥰 Vi vill ju alla komma hem!

Syns lite dåligt,,,,,😂 men det snöade faktiskt idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s