E4:an i blåst och regn

Sex lotsbilar uppradade på vägen. Efter en något försenad start, problem på verket, så körde vi igång. Vår uppgift är att sänka farten på bilisterna med hjälp av lotsbilarna. Så vi fick slinka ut med ca 5 minuters mellanrum när det gick för fort. Men när det var mycket trafik gick det sakta och då var det inte aktuellt med fartdämpande åtgärder. Jag tycker att det har fungerat alldeles ypperligt idag. Trodde det skulle vara mycket värre och svårare.

För oss lotsare har det varit en bra dag. Våra kollegor på läggaren och heatrarna var det betydligt värre för. Det har regnat och blåst något otroligt, fy farao vad jag har tyckt synd om dem. Det är mycket bättre med sommar och sol. Jag hoppas att de får upp värmen snabbt med en välförtjänt dusch.

Nu har vi avslutat dagen, lotsen är tankad och klar. Bara att slänga på sej nattskjortan och hoppa ner i bingen.

Ibland känns vissa dagar avlägsna,,,, idag har varit en sån dag. Hoppas på bättre väder i morgon 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s