Jag tycker det är skamligt…

Nu är det här typ, tredjehandsinformation,,, så om någon kan bekräfta detta blir jag glad!

Vi har ”Driften” som skyltar om till oss på natten, så allt är färdigt till oss på morgonen. Det är vi väldigt tacksamma för. Så när jag hör att de har varit tvungna att ringa ut polishjälp för att folk vägrar visa hänsyn blir jag rosenrasande. De kunde helt enkelt inte utföra sitt arbete bara för folk kör som idioter. Ja, jag är arg😡 riktigt jävla arg. Så nonchalant och egoistisk får man fan inte vara som trafikant. Då kan man klippa sitt körkort i tusen bitar för sådana vill i alla fall inte vi ha ute i trafiken. Vi har under dagen märkt av beteenden som absolut inte får finnas för att framföra ett fordon säkert. Vi är för HELVETE levande människor som jobbar där för att ni ska ha bra vägar att köra på. LITE hänsyn skulle verkligen uppskattas. Om ni inte har förstått att vi som lotsar är där för att sänka hastigheten, så borde detta inlägg,,,, om ni läser det,,,, få er att förstå. Så låt oss för sjutton samarbeta i stället för att försöka meja ner oss och våra kollegor.

Trots polisbesök,,,, idag också,,,,, många onödiga böteslappar för en del av er. Tragiskt och beklagligt att det ens förekommer. Vad kan vara viktigare än att komma hem helskinnad till nära och kära? Det ÄR bättre att tänka efter, före. Berätta för mej hur ni tänker svara era anhöriga OM ni kör på någon så illa att personen blir invalidiserad för livet,,,, eller rent av blir ihjälkörd av just dej! Vi har haft en krock i området idag, utan personskador tack och lov,,,,, koppla in hjärnan när ni kör här igenom. Var uppmärksam, släpp den jävla mobilen och använd huvudet när ni kör igenom arbetsområden.

Jag tänker inte be om ursäkt för vad jag har skrivit idag, de som bör ta åt sej kritiken gör det. Ni andra,,,, så här kan det se ut i verkligheten. En av de absolut värsta dagar under mina 7 år i yrket. Ni som följer mej vet också att jag älskar mitt jobb men idag hade jag ledigt och lätt kunnat packa ihop mina grejor och dra.

Hur fasen ska vi få fina och säkra vägar att köra på om ni skiter fullständigt i oss som gör så att ni får det???? Jag bara undrar!

Frustrerad och besviken kryper jag ner i sängen och ber en stilla bön om en betydligt bättre morgondag 😞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s