I dag har vi haft efterlängtat besök….

Ja, det är vad vi tycker i alla fall. Tror dock inte vissa bilister har uppskattat de böteslappar de har fått. I många år har jag faktiskt önskat att de ville komma och stå i arbetsområdet, åtminstone ett tag! De vet säkerligen vilka problem vi kan ha med fortkörare men bara deras närvaro är guld för oss. Hoppas att några har fått sej en liten minneslapp på vad det kan kosta att köra för fort här. Både bra och naturligtvis tråkigt att det måste till.

Vi lotsare fungerar, som sagt, som hastighetsdämpande åtgärder,,,,denna veckan också. Det behövs verkligen, fast det är sorgligt att behöva skriva det. Vi kör med ca 5 minuters mellanrum,, till mångas förtret,,,,, för det ska blinkas och tutas, för att vi kör ”för sakta”. Nu är det faktiskt så att det sitter ”skarpa” 50-skyltar och då är det 50,,,,, genom HELA arbetsområdet. Vi har fått rapporter om de som kör både i 70 och 80 km förbi,,, det är fa-an inte ok. Eller tycker ni det? Ångern måste vara total i efterhand,, om något skulle hända. Tänk på att om det händer så ska du leva med det i resten av ditt liv,,,,, ÄR DET VÄRT DET????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s