Å så hamnade vi i Delary,,,,

Det hade vi inte räknat med. Bara till att packa Moderskeppet ( mitt home-away-from- home) och rulla iväg. Väl framme, ut med bommar och upp med lotsskylten. Dags att släppa iväg de andra vakterna, som hade stått där hela dagen utan avlösare. Jag tyckte verkligen synd om dem, det är f-n inte roligt att stå en hel dag utan avlösare och definitivt inte ok. Till sist funkar man ju inte optimalt och det kan leda till att man tappar fokus och då kan det gå riktigt illa. Så snälla,,,, beställ inte bara två vakter,,,, det behövs faktiskt en avbytare också. Det här ska vi prata mera om senare!

Här i Delary har de haft en lång avstängning, vad jag har förstått. Det var svårt att komma in här och lotsa, folk har fått köra lite hur de vill och det har säkert funkat bra men när det är dags för topplager med asfalt kan folk måste det bli lite annorlunda. Asfalten måste ju få stelna till innan man släpper på trafik. Det har många väldigt svårt att förstå och till råga på allt måste de stanna vid våran bom och vänta. Vänta är inte folks starka sida, det vet vi ju!

Idag fick vi ett ordentligt regn,,,,luktade gott och friskt. Det tyckte nog grodorna också, helt plötsligt fylldes vägen av dessa hoppande varelser. UTM, vakt och Robban fick rycka ut och hjälpa de stackarna. Vilken syn alltså!

Ibland när vi är ute så här på jobb, hittar man emellanåt lite udda saker😂 Näcken i bäcken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s