Det blev en såååån måndagsmorgon 🤪

Börjar ju bra,,,, not,,,,, vi hämtade nya bommar i fredags,, ah inte riktigt nya, vi har haft dem innan. Jag vet inte om det var handhavarefel eller om det var något tosigt med bommarna. Till slut fick vi hjälp Sören och så löste det sej!

Strax efter får vi veta att vi måste flytta den ena bommen, så vi täcker flera som jobbar i området. Hoppas vi slipper fler förflyttningar idag!

En liten påminnelse till alla som läser detta och råkar ha ”fastnat” vid våran bom,,,, Var vakna på vad som händer i eran kö, är Ni inte det, så kan det bli så att Ni fastnar igen och får vänta en omgång till! Det är Erat ansvar som Ni måste ta,,, vi i lotsbilen kan INTE göra något åt det!

På eftermiddagen, blev det lite körigt. Inte oväntat så klart, folk ska ju hem efter arbete! Det fick vi lösa med ett jättesläpp från rondellen upp mot Hultsfred. Det kändes bra och samtidigt flyttade vi upp bommen en bit.

Så nu har vi slutat för dagen, tankat lotsen och satt bommarna på laddning. Lite kvällsmat och sedan väntar kudden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s