Såja,,,, äntligen på plats

Mellan Eksjö och Aneby, en vecka med Remixern,,,,där vi ska vara. Härligt 😀

En blåväg på hela området! Vid en snabb överblick av området så hittar man ibland, som ni vet, lite udda saker,,,,, så också idag,,,, kolla här!!!!

Jag trodde fasen det var på riktigt 😂

Under dagen har vi haft frekvent besök av polisen,,,, ah, underbart! Det sänker farten lite, i alla fall under en tid. Vi är tacksamma för det

Trafiken ökade också markant, som vanligt, vid 16-tiden. Trafiktätheten måste ha ökat med hur många procent som helst sedan jag började, typ för 8-9 år sedan! Hastigheten har också ökat,,,, liksom nonchalansen,, för sina medtrafikanter, för skyltningen. Det som jag har uppfattat som positivt är att väldigt många är glada och vänliga (ganska ovanligt) när man står som vakt. Det har varit guld värt idag!

Vi skickar ett varmt ”Tack” till Mickes team som såg till att vi fick extra mycket att göra. Resultatet för fyra-fem extra massabilar bidrog till att ögonlocken idag har hängt nere vid knäna. När man är så trött blir det mesta man säjer,,,, väldigt roligt. Så mycket skratt har det bjudits på idag. vädret har mestadels varit ok utom när min vapendragare stod på ”blåvägen” och blev fullkomligt drängt av en störtskur. Bot för det blev,,, förstora byxor och kladdiga jobbskor. Take one fore the team😂 en syn för gudar😂😂😂

Hörni det e läggdags,,, vi hörs i morgon, Natti!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s