Tillbaka efter lite ”frilansning”…

Asfaltering på omledningsväg med ”vårat” team. Tillbaka till det vanliga med mycket skratt och sura skämt, precis som det ska vara. Det är här jag trivs bäst! Fint väder och hur mycket trafik som helst så dagen har gått väldigt fort och utan större missöden. Bara ”ahlman-Skalman som behövdes dras upp ur diket, efter en något misslyckad parkering. Småsaker som händer som dock förgyller tillvaron.

Dagen till ära har vi haft med oss goaste Sara, pigg tös med skinn på näsan. Hon har testat att köra lite lots, så som vi gör det här,,,,, det gick jättebra!

Så efter arbetets slut blev det hamburgare här i mitt ”home-away-from-home” och sedan lite häng med resten av grabbarna som bor på samma ställe som oss, på IP:n i Vislanda! Nu är allt klart för sängen, klockan är mycket. Vi har sista biten kvar i morgon ju!

Så mätt i magen och efter goa skratt så kryper jag till kojs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s