Efter avslutad semester,,,,

Rivstartade vi i Mariannelund. 9 km och med en uppförsbacke som är värre än backen över Hallandsåsen. Det blev en lotsning utöver det vanliga! Ett långsamt håll och ett snabbt. 7 graders stigning är inte så lätt för tunga lastbilar, förresten kanske det är lika illa att köra ner för den som uppför. Jag har aldrig kört en lastbil men vet att jag absolut inte skulle vilja köra i den backen, sen hade det kvittar om det var upp eller ner!

Denna veckan har jag finslipat min engelska och dammat av tyskan,,,, herreguuud med utländska semesterfirare här är! Vänliga och trevliga,,,har jag inte hittat det tyska ordet jag behövde kunde jag säja det på engelska och så gav de mej ordet jag sökt på tyska 😂 Jag har uppfattat dem som mycket pålästa om området, de kunde nämligen tala om sevärdheter som jag inte hade en aning om, just i detta område vi befinner oss i!

Vi har måndag och tisdag kvar i nästa vecka och sedan bär det av till Nybro och nattjobb med omledning,,,, bara så ni vet!

Ha en trevlig helg och njut av det fina vädret😍

Jag ser var de är 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s