Det är inte ofta det händer,,,,

Men idag fick man vända sej om och sova vidare en stund. Ja om man lyckades somna om för åska och regn som dunkade mot husbilstaket. Så vi fick alltså en ny starttid, två timmar senare! Mysigt att kunna få ligga kvar i sängen ett tag och lyssna på ovädret som tog vägen rakt över oss!

Väl ute på plats ökade värmen och den där friska efter-regn-doften lyste med sin frånvaro. I stället blev värmen tryckande och vi visste att mera skulle komma. Det blev bråttom att komma igång och få färdigt den sträckan som skulle läggas idag. Stundtals hängde molnen riktigt nära men vi klarade oss och vi blev klara utan att ha fått en droppe på oss 😀

Det mesta har flutit på bra idag,,,, bara det gamla vanliga, lite busiga bilister men inget som vi inte kunnat hantera snyggt och prydligt. Att strunta i skyltning kan dock bli riktigt farligt för oss alla som delar väg.

Nu i kväll har vi varit och käkat på ”mammas” här i Vimmerby. God mat och mycket på tallriken för ett bra pris. Åk dit om ni har vägarna förbi👍. Kvällsåskan vandrade runt oss men vi kunde ändå sitta ute och käka. Trevligt att avsluta dagen så!

Å dom e alltid i vägen 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s