Från dagspass till nattpass….

Ja, vi fick ju sova i Vimmerby för vi orkade inte köra ner till Nybro. Så efter en god natts sömn kunde vi göra våran förflyttning. Mellanlandade i Ålem för att lämna av båda släpen. Vi behöver inte bommarna i natt för vi kommer att sitta på avstängd väg. Det är inte ofta vi gör det. Vet inte om jag ska säja tack och lov, jag tycker det är ganska tråkigt. Men en natt kan väl funka😀

Vi körde ner till Kalmar för att tömma gråvatten och då är vi ju läskigt nära Öland,,,, så det blev så klart en snabbis över för att fixa middagen,,,,, kroppkakor och raggmunkar,,, MUMS😍

Sen vidare till Nybro för att försöka sova lite i hettan innan nattjobbet, där vi sitter nu. Vi har haft lite bilister och fått vända dem,,, en del av dem för att de inte förstår omledningsskyltningen och andra som bara vill testa om de kan komma fram ändå! Men se,så fungerar det inte, bara till att vända! Nu börjar klockan bli så mycket att bilarna har avtagit betydligt i antal och läggaren har precis passerat förbi ”min” väg. Så nu börjar väntan på att de ska bli klara. Vi ska vara av vägen, med allt till 06 i morgonbitti.

På andra sidan bron finns KROPPKAKOR 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s