Vägen mellan Maxi och Volvo….

I Karlshamn, dagtid och läggning. Inte den mest optimala tidpunkten att lägga asfalt på, tycker jag. Det har gått bra, trots allt, fast det hade nog varit betydligt lugnare att lägga på nattetid. De flesta här verkar vara rustade med bra tålamod då väntetiden ibland har blivit, i vårat tycke, lite lång. De har hunnit en bra bit idag och tagit sej förbi den värsta biten. Så i morgon slipper vi både Maxi och Volvo 😂

Vi slutade ganska tidigt och vädret har varit härligt. Så vi hämtade upp en gemensam bekant som tog oss med på en fantastisk liten guidad tur. Kvällsmat i Vägga, precis vid båthamnen och alldeles vid havet. God mat och trevligt sällskap, överjordiskt vackra hus i en alldeles underbar natur, fantastiska utsiktsplatser som man aldrig skulle hitta annars. Tack snälla Niklas 🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s