Vilken dag det blev

Jag hade ingen aning om att Asarum hade så mycket trafik,,,,

Vi har lagt färdigt den delen vi startade på i går. Sen bar det av ner till Storgatan, nästa lagom till alla skulle hem efter jobb. Herreguuuud med bilar, från alla håll och kanter. Vi har naturligtvis inte klarat oss utan skäll och klagan, en dam i övre medelåldern har förmodligen lärt sej av någon vänlig själ att ”the finger” är ett bra sätt att visa sitt missnöje. Hahaha, alltså jag dööör, ibland blir man förvånad😂 Eller mannen som blev såååå arg för han hade stått och väntat, där det var utfart förbjuden, i en kvart! Arma stackare!

Det är ett glatt och trevligt gäng vi jobbar med, kommer fram och pratar lite emellanåt, det uppskattar vi verkligen och vi uppskattade verkligen maten som vi blev bjudna på! Tänk att man kan bli så glad för en hamburgare, pommes och en flaska vatten🥰

Vi har varit en man kort idag, det märks. Vi har haft fin hjälp från Stefan som varit vänlig att byta av oss för toabesök och vila fötterna lite. Tacksamt👍

Men nu är det minsann kväller och denna bruden tänker snabbt inta sängläge och ta vara på varje minuts sömn jag kan få😂

Tjoho,mat och ett skrattanfall på det 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s