Nu e det bloggtime…..

Vilken dag det blev.

I morse blev vi förärade med en extra vakt som vi hade önskat oss,,, den lyckan blev tyvärr väldigt kortlivad. Så då var vi åter igen bara fyra och tanken på att kunna klona sej växte sej allt starkare,,,, igen 😂

Denna veckan har vi haft flera olika arbetsområden i området, så att säja. Så när den ena områdesbiten var färdig, för läggarna, så var ju vi tvungna att stå kvar till asfalten hade svalnat så pass att vi kunde släppa på trafik igen. Alltså det är inte lätt ibland, på fyra vakter, att få ihop så de kan börja direkt på nästa område. Finns det då till råga på allt en rondell, där man behöver vara flera vakter, blir det ganska knivigt om två av oss behöver skylta på nästa område. Vi har i alla fall fått till EN kanonförflyttning idag,,,, utan att läggarna har blivit allt lidande. Så därför är kommunikationen så himla viktig,,,, allt måste vara på plats, antal massabilar, färdigklistrat, avsvalnat, uppvänt skyltning, undan med och hålla bilister och sen,,,,, ”Tjopp” så glider allt över till nästa område,,, lugnt och fint,,, bara så och så är det klart för nästa sträcka. En sån förflyttning med det flytet är guld värt🥰. Det är fan inte lätt att få till utan att förlora en massa värdefull tid. Känns som vi fick till det riktigt bra i alla fall en gång idag,på fem förflyttningar! Och det med all denna trafik😂Dessa förflyttningar sker så klart alltid när trafikflödet är som störst, av nån konstig anledning som jag inte har fattat än😂😂😂

Det har varit en bra dag, gott väder, många goa skratt och självklart lite frustrationsutbrott, oundvikligt mitt i stressade situationer, men det löser sej när allt är på plats och man kan jobba vidare i lugn och ro och åter igen kan koncentrera sej på bilisterna till 100%. Förstå 100% rätt,,,, har vi inte koll på bilisterna först och främst kan vi inte heller göra en säker förflyttning med hela teamet och det är givetvis det absolut viktigaste. ALLAS säkerhet MÅSTE vara i fokus!

Vi har blivit rikligt belönade för våra ansträngningar idag,måste jag säja, med chokladkaka och kaffelatte från Niklas och Julia. Tack Bästaste, ljuvligt gott och sååå välbehövligt❤️

Flitiga och roliga pågar jobbar hårt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s