Det flyter på….

I Emmaboda! Två sträckor avklarade. På vissa sträckor är det så smalt att man nästan behöver dra in magen. Värst har det varit för alla lastbilar som inte har haft många cm att spela på.

Vi har haft lite smitare idag och en del av dem har snällt fått backa. Finns liksom inte något utrymme kvar när ena sidan är nylagd och jag har en hel hög med bilar efter mej. Så ”invänta-lots-skyltarna” är alltid bra att stanna vid,,,, om man säjer😀

Claes har varit snäll och fixat käk till oss och Klebo har fixat värmen i husbilen. Alltså dessa goa pågar. Vi känner oss lyckligt lottade som kan be om hjälp och få hjälp när det verkligen behövs. Tacksamt!

Här är väldigt mycket trafik vid vissa tidpunkter under dagen. Finns stora företag här som kör i skift och det märks när de har byten där. Helt plötsligt smäller det till och vi har hur mycket bilar som helst i köerna. De flesta har varit väldigt tålmodiga och förstått att det tar tid att ta sej igenom hela sträckan. Emellanåt har väntetiden varit längre än vi önskar. Tur att det bara är några rundor som blir sådana.

Vi har haft en rolig dag och ju längre tiden lider och ju tröttare vi blir, desto roligare har vi. Bra jobb va?

Hösten är allt bra vacker 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s