Vilken rolig dag det blev

Vad vi har skrattat idag, trots dåligt väder och ingen avbytare. Vissa dagar är extra roliga. Tack till Kim som har fått oss att skratta hysteriskt när vi har kört förbi i lotsen😂 På omvägar har vi också hört att Håkan har haft ”spanskt tema” i sin lilla vält. Och vi som undrade vad han höll på med 😂

Eftersom vi var en vakt kort idag så har vi skiftats om att köra och stå ute. Duggregnet såg till att man blev lagom kall och blöt innan det var dags att byta. In i lotsen, full värme på och lagom torr tills det var dags att gå ut å ställa sej vid avstängningen igen. Egentligen skulle det inte behöva vara någon där,,,, eftersom det är just,,,, avstängt, men eftersom bilister är som de är så,,,, japp,, nån fick stå där, tyvärr! Tycker det är lite eller rättare sagt, riktigt dåligt att bilister inte kan respektera en avstängning.

Alltså,,, hur svårt ska det vara??? Är inte detta tydligt nog?

Vad hade du gjort? Hade du försökt att köra in här? Vissa bilister ”valde” att vända utanför avspärrningen. Vägen är vältrafikerad, om man säjer och ibland tror jag att vissa inte skulle ha körkort med tanke på vilka beslut de tar. Hastigheten är 70, det är inte många som håller det. Även om det är dåligt väder behöver man inte ta dåliga beslut!

Finbesök hade vi också på morgonkvisten. Sören var här och delade med sej av sina tips. Tacksamt och roligt när han kommer, han är alltid så glad. Men inte fan fick jag mitt utlovade kaffe idag heller. Fast han är förlåten för det😂

Nu har vi lite kväller, här i husbilen. Vi har duktigt tidrapporterat dagens arbete,,,, plötsligt händer det! Mycket god kvällsmat blev det, är ni i Vislanda så åk till Storgatan 3. Kanonmat😍 Så mätta och nöjda avslutar vi dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s