Alvesta

Tänkte om jag börjar skriva lite nu på morgonen, så blir det inte så himla mycket att komma ihåg.

Dagen börjar bra, med sol,,, fast jag tror skenet bedrar. Molnen från söder ser inte roliga ut men vi hoppas på det bästa!

Vi fortsätter på 126:an, fast nu utanför Alvesta. Blir nog lite bökigt ett tag för vi måste sätta den ena bommen uppe på bron i början. Fast det blev nog inte så illa ändå!

Och så vill jag ta upp en sak, en äcklig sådan…. Vem fa-an sätter sej å skiter på en parkeringsplats, utan att ens gå åt sidan??? Fy fan vad äckligt. Rena turen att man inte trampade i det också😡 men för fan gå åtminstone åt sidan, äckelpellar!

Helt plötsligt blev det hur mycket trafik som helst och samtidigt kom regnet som vi inte ville ha,,,än😡 vattnet speglar sej i vägen och när vi passerar läggaren stiger värmen som dimma och sikten blir noll. Jag tror att bilisterna är ganska glada att vi kör först. Vi har gjort en förflyttning av bommarna i ösregnet, så nu har vi lite längre sträcka att köra på. Fast egentligen är det Claes som fick flytta runt på allt, så det är bara han som blir blöt, den stackaren.

Trots regn och rusk har det faktiskt varit en bra dag. Lite ”busar” som inte kan läsa och förstå ”invänta-lots-skyltar men inget nytt under solen där inte 😀

Hahaha,,,, kolla den gula skylten 😂😀😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s