Så är det väl min tur,,,,

Att önska alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR.

Granen är på plats, maten är nästa färdig och klapparna inslagna. Det blir en liten stund över till att skriva några rader till Er, mina trogna följare.

Tack för att Ni vill läsa och delar,det glädjer mej verkligen. Det är Ni som är anledningen till att jag fortsätter skriva om våra tokigheter,,,, och om Er bilisters tokigheter😀

Jag vet att det inte alltid är så lätt att ta sej igenom ett arbetsområde och ibland blir det så dråpligt att man inte kan låta bli att skratta. Då ska ni veta att jag förmodligen gjort samma som ni om jag inte hade jobbat med detta. Vi har haft en rolig och ibland slitsam säsong. Precis som det ska vara! Fantastiska människor har korsat våran väg,,,, och så klart några ”o-fantastiska”. För det mesta har vädret varit till vår fördel, det är vi tacksamma för.

Årets höjdpunkt måste så klart vara veckorna på Öland med bråkig bom, som bara funkade när den själv ville😀 kroppkakor och raggmunkar, lite sightseeing när vi orkade 😂

Nu ser vi fram mot nästa säsong men först lite välförtjänt vila och återhämtning! Sen kör vi så det ryker!

Ha en riktigt härlig jul och nyår, ta det försiktigt på vägarna i helgerna framöver! Det är bättre att komma fram sent än aldrig!

Ops😂😂😂😂 höll på att glömma,,,,,Kim, hade inte det här varit en fantastisk tröja till dej 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s