Kan det månne va’ sista passet….

Alltså innan jul, vi får väl se!

Idag är vi i Kristianstad, lite lådor som ska fixas. Började 04 i morse med en sömnlös natt i ryggen. Inte de bästa förutsättningarna men man gör vad man måste göra. Lite värre blev det med taskigt regn som så snällt silade ner över oss🥶 Lovar att det ska bli skönt att komma hem i värmen sen.

Vi lägger i en bussfil mitt inne i stan. Mellan halv 8 och halv 9 har vi lite paus, då kommer här så mycket bussar att vi inte får vara på vägen just då. Gör inget för då hinner vi äta frukost och torka lite. Körde bort till vårat favvofik, café boulevard. Åk dit om ni vill ha kanonfika😀 De har till och med en ”drive-thrue” ( eller hur det nu stavas)!!!!

När vi är färdiga där, förflyttar vi oss en bit bort, tänker att det kanske blir lite lugnare,,,, tji fick vi! Infart från större väg, smalt, en sidoväg och så bussarna så klart😂

Hjälp av snälla Jonas med att flytta skyltar! Blev det en bra vinkel på kortet, Jonas????? Ingen mage i vägen 😂

Sista lådan nu då och huga, vilken trafik. Verkar som att ALLA ska köra genom centrum. Trots det är det ganska bra,,,,,tiden går fort😂

Sen ska vi bara försöka ta oss härifrån! Leta upp en toa innan hemfärd och kanske nåt att äta.

På eftermiddagen brukar vi märka av att många bilister är trötta, så också idag. Vissa har svårt att fatta beslut och andra sitter fast i mobilen och en del har tankarna på helt annat håll. Vi märker det också på att många blir mer aggressiva, vilket tyvärr då går ut över oss. Det är inte ok,,,, vi har också långa arbetsdagar, vi står ute i vilket väder det än är, från morgon till kväll. Ibland kan också vårat tålamod ta slut. Det händer ibland,,,, absolut inget man är stolt över.😞 Men efter 100 fuckyou och andra otidigheter brinner det till i skallen på en,,,,, svårt att vara vänlig och trevlig då, eller hur? Skulle uppskatta lite ödmjukhet emellanåt,,,, och lite tålamod,,,, det är ju trots allt dina skattepengar som vi lägger på vägen,,, ja just det! Det är du som betalar den. Tänk så här i stället,,,,,,Du har köpt något som du har önskat dej länge, vi säjer en TV för enkelhetens skull, en sådan som stod överst på önskelistan, dyr som satan men värd varenda krona. Känn på känslan, hur det känns i kroppen när du äntligen har gjort detta efterlängtade köp. Sedan kommer din kompis och ”råkar” dra ner den från väggen. Hur känns det i kroppen då??? Överför det sedan på den nylagda asfalten,,,,, vägen som ni har klagat på så länge, för att den fan inte gick att köra på ens. Tänk lite på det när ni ser att vi står ”mitt-i-vägen” och i vägen,,,, vilket vi har lön för och om det tar lite extra av eran tid, vad gör det? Det är mångas ”lite extra tid” som ska förflytta sej genom arbetsområdet på så kort tid som möjligt och det är en av anledningarna till att vi är där.

Lite rosor utdelas idag till alla vänliga och trevliga människor, busschaufförerna har varit outstanding idag😍 ett leende eller en vinkning, det är så lite som behövs. Vi Tackar ödmjukast för det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s