Ny vecka!

Denna veckan e vi i Eriksmåla, på väg 28, så ni vet! Vi ska vara klara på onsdag nån gång😀

Vi började här förra veckan, i regn och rusk, blåsigt och kallt som tusan!! Meeeen det var årets första riktiga arbetspass. Så kul att träffa alla igen😀

Den här veckan är vi ganska många vakter, många småvägar som vi behöver täcka. Vi vill inte ha en massa bilister som kör över den nylagda asfalten ju! En del har varit busiga ändå och saknar helt förståelse för vad som sker i arbetsområdet. Det händer saker fast det inte alltid syns för er bilister. Det finns alltid en anledning till varför vi gör som vi gör. Vi är väldigt tacksamma om ni kan respektera skyltning ( invänta lots t.ex.) och våra instruktioner. Vi utför ett arbete för att ni ska ha trygga och bra vägar att köra på. Vårat arbete är, som ni vet, väldigt riskfyllt och det är ni bilister som ÄR riskerna,,,,,men förstå också att vi älskar vårat jobb,,,,, många av oss i alla fall.😂

Nu är det vår och nu invaderar vi vägarna,,,, många arbetslag är vi som försöker hålla allas våra vägar i bra skick och vi gör det för oss alla. Kolla gärna på Trafikverket hemsida, där står var det är arbete någonstans. Kommunernas hemsida brukar också fungera! Ha goda tidsmarginaler så ni slipper sura ihop när ni kommer till ett arbetsområde. Det är för allas bästa,,,, ni vet om att ni inte är bra bilförare om ni är arga!

Vi ser fram mot en härlig säsong med många skratt och tokigheter och hoppas att ni möter på oss trevliga vakter och lotsförare med ett smile😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s