Så var det tisdag

Det är så lyxigt att få vara flera vakter, speciellt på morgonen. Mina två vapendragare slänger ut bommarna på plats och jag kan köra direkt till min position. Det minsann inte alltid det är så.

Idag har vi lagt andra sidan på samma sträcka. Allt liksom bara flyter på! Mycket mindre trafik idag,,, det brukar bli så dag två och tre😀 tacksamt. Vi har dock haft en del bilister som inte är så trevliga att ha att göra med. Det där med förståelse, ni vet. Du som bilist kan inte korsa en nylagd yta,,,, då är det ju ingen mening med att lägga ny asfalt. Åter igen måste jag påminna er om att vägen faktiskt är eran, ni (vi) betalar den med våra skattepengar. Du betalar en summa för att ”låna” vägen du färdas på,,, är det inte då på sin plats att ta ansvar för hur du kör och respektera vårt arbete? Bara undrar!

Nu är det inte bara tråkmånsar som man stöter på tack och lov,,,, vissa människor är helt fantastiska att ha att göra med,,, de flesta faktiskt. Men det är tyvärr tråkmånsarna som utmärker sej på ett inte acceptabelt sätt.

Jag hade ett väldigt trevligt samtal med en man från orten,,,, som hade ”tid” att vänta,,,, gillar verkligen de stunderna,,,, folk från trakten som berättar anekdoter om folket här. Vem visste att det finns en skomakare här som är fantastiskt duktig på att laga skor, kläder och andra saker som gått sönder? Jag trodde det yrket var i princip utdött,,, men inte här inte😀 Sånt skulle man aldrig fått reda på annars!

Vi slutade ganska tidigt idag så två av kollegorna körde för att tanka lotsbilen och fixa lite pizza till kvällsmat. Plötsligt händer det😂

Åh så kul att säsongen e igång igen 🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s