Ååååå, jävla morgon

Det är fa-an inte lätt att ha en havande, alltid vrålhungrig vapendragare till kollega. Får börja dagen med att rusa till husbilen å hämta nåt ätbart. – ta vad som helst bara jag får nåt,,,,, nä förresten det är jag inte sugen på! Ta chockadfingrarna, de ligger i skåpet med tallrikarna! 🤪 Jag ser nu hur den närmaste tiden kommer att bli 😂 nåja,,,, efter ett halvt paket är hon go å glad igen.

Jaha, där möter vi en lastbil i vårat körfält,,, vi VET att han har skitit i invänta lots-skylten, så det är bara att gå ut och prata med vederbörande. Förklarar läget för honom och då undrar han om han får köra nu,,,, eh NÄÄÄÄ, skulle inte tro det. Fatta att vi vill ha våra kollgor skyddade,, det e ju därför vi kör här fram o tillbaka. Stilla undrar jag om han verkligen är riktigt vaken.

Ett litet aber som vi har haft är att lotskön ibland har svårt att hänga med eller vågar hänga med. Vilket resulterar i att körtiden blir längre än nödvändigt. Så mitt förslag är att ni bilister hänger på i våran ANPASSADE fart, så blir det mycket enklare för oss alla. Med våran anpassade fart menas,,,, att vi kör fortare där det inte finns nån personal ute och vid särskilt utsatta ställen kör vi väldigt sakta. Innan vi kommer fram till läggaren samlar vi ihop er till en tät kö och fortsätter i samma lugna fart en bra bit för annars passerar de sista bilarna i alldeles på tok för hög fart. Det blir lite som en ketchupeffekt, kommer inget, kommer inget och sen kommer allt. Små detaljer som man inte alltid tänker på men som är ack sååå viktiga.

Välkommen Filip😀. Det är han,,, med renaste kläderna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s