Sista biten då…

De hade ju lovat regn, så länge var det ovisst om vi skulle köra idag. Men vi kör…..

Så upp i ottan och kör de sista 1700 m. Vi trotsar duggregnet😂

Första bommen står lite pyrt för oss, fick sätta ut den med tma. Normalt hittar vi bättre platser att ställa dem på men det fanns inte att uppbringa här. Men det hela handlar om tid, vi har ju en viss tid vi måste försöka hålla oss till. Det är inte alltid så lätt. Det hänger på så många olika faktorer. T.ex. vågar bilisterna köra förbi läggaren i 20 km, hänger de med i kön, är där ett ”massabyte”, det finns tusen olika orsaker till att vi överskrider våran maxtid. Förståelsen för detta är lika med noll emellanåt. Det är alltid lätt att klaga,,,, gärna utan att veta eller förstå helheten. Vi gör det bästa vi kan för att det ska vara så smärtfritt som möjligt för er bilister utan att tumma på säkerheten för den är prio 1 för oss. Säkerhet för alla och framför allt vill ju vi som jobbar så här att alla våra kollegor ska kunna åka hem hela, efter en jobbvecka.

Nu har vi i alla fall lagt klart här, bara göra i ordning efter oss, sen tar vi oss till Södra Vi, för där ska vi vara nästa vecka!

Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s