Ljuvlig morgon,,,,

Med sol och fågelsång, en kopp kaffe å en cigg! Vilken start på dagen 😂

I dag har vi haft besök av Trafikverket, alltid lika intressant. Jag bjöd in dem att åka med men först tackade de nej. Duktigt besviken körde jag vidare. Tycker att de behöver åka med för att verkligen se vad som händer i arbetsområdet, ur våran synvinkel. Hur vi måste tänka och hur vi måste köra, vilka problem som kan dyka upp och som måste lösas snabbt, gärna utan att behöva stanna lotsbilen. Bilisterna vill ju komma igenom området så snabbt och smärtfritt som möjligt,,,, utan att vi ska behöva rucka på säkerheten. Tack och lov ändrade de sej och åkte faktiskt med en runda. Det var väldigt bra och de är välkomna att åka med igen. Våran info är bra för dem också.

Emilia, en av mina vapendragare, fick plötsligt bli vältförare då ordinarie inte kunde finnas på plats. Alltså denna tös,,,, inga problem 😍 nu har vi följt hennes utveckling i två dagar och sett hennes framsteg. Så roligt och så modig.

När vi slutade fixade vi lite käk från Vimmerby och träffades i husbilen för en någotsånär gemensam måltid. Mysigt och roligt att avsluta dagen så. Bra dag men blåsig!

Tappra pågar som trotsar kylan och blåsten🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s