Tisdag i Södra Vi

I går var jag ledig! Kom upp fram åt kvällen efter ett antal timmar i bilen. Ibland är vi ganska långt hemifrån, det gör inget. Jag trivs så bra med att vara här och där.

Det blev en ganska sen start idag, verket krånglade visst lite. Blev bra ändå till slut. Vi kommer igång snabbt när det verkligen gäller, fast vi är och tankar och att de på verket ringde ganska sent och talade om att första bilen hade gått ut. Upp och hämta bommarna och sätta upp dem tar inte lång tid.

Vi har stått som vakt också idag, hade en väg som behövde bemanning. När man står så, måste man alltid räkna med att någon elaking kommer att passera,,,,, och självklart blev det en sådan också. Trött jag blir 🥱

Det händer så klart roliga saker också,,,,, bönderna är ju väldigt aktiva nu på vårkanten. En bonde har kört i korsningen säkert 100 gånger idag. Han hade sin lille pojk med sej, så han fick en bunke reflexer,,,, jäklar vad glad han blev. Måste uppmuntra till användning av sådana redan i tidig ålder.😀

Det har varit en bra dag med många skratt, känner mej tacksam för mina kollegor och våran galna jargong!

Favorit i repris😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s