Alltså,,, vissa dagar….

Borde man nog stanna kvar i sängen, idag har varit en sån dag.

Började med att våra bommar var lite tjuriga efter nattens regn. Fick igång den ena efter lite övertalning och den andra krävde lite mer uppmärksamhet. Till sist fick vi igång den efter lite telesamtal och uteslutningsmetoden.

Började lite senare eftersom väderkartan inte såg särskilt rolig ut. Skönt att få sova lite längre i alla fall. Vid 9-tiden var vi igång med hotande regn i hasorna. Klarade oss ganska länge men till sist blev molnen nog för tunga.

Idag har vi haft extra vakter hos oss, Tintin och Jörgen, nya bekantskaper som vi hört talas om innan. Kul! Tack för hjälpen grabbar!

Ett par timmar innan vi slutade bestämde sej ena bommen för att lägga av, så klart. Den lyste rött men det var också allt. Vi fick vända undan den för hand, det funkade det också men då blev ju en tvungen att stå där hela tiden.

Så det har varit lite irriterat emellanåt men inget som inte kunde avhjälpas med ett gott skratt. Så nu sitter jag här och försöker skriva lite om dagen och inser att jag har det väldans bra på mitt jobb, fast det kan vara lite jobbigt ibland när det inte funkar som man vill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s