Och sen när allt vänder,,,,,

Fast regnet stod som spön i backen emellanåt, så har vi haft så roligt idag. Blev en väldigt kort dag då det stod service på schemat. Runt 1700 meter tro jag det blev! Gjorde inget att ena bommen fick vändas manuellt, en dag kunde vi ju stå ut med det. Den ska också på service, blev nog lite för mycket regn för den stackarn. Den har varit med om otroligt mycket och klarat sej väldigt länge, alltid fungerat efter den blivit misshandlad av bilister som tror att det går bra att köra mot rött ljus. På måndag får vi ett nytt par😀 Palle har lovat att ombesörja detta,,, tacksamt. I stället får jag hämta en skyltvagn i Munka Ljungby, det går ju bra,,,,, bor ju trots allt ganska nära.

I går var vi trötta och ganska griniga och idag har det varit tvärt om,,,,, snabba kast här alltså😂

Nu tänker jag hålla långhelg, njuta av de vackra ljusgröna träden och fågelsång. Ha en riktigt bra helg alla,,, det ska jag ha🥰

Nu blir det grillad vildsvinskorv i min nya pergola,,,,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s