Nu blir det 2 dagar i 1

Var totalt slut igår, orkade bara inte skriva😂 vissa dagar är bara sånna. Alltså det var inget ansträngande, bara att det tog tid. Med andra ord,,,, en vanlig arbetsdag. Fint väder nästan hela dagen, mitt ute i skogen i djupaste Småland, väldigt mycket trafik och inte allt för många busar. Hade förresten ”mopedpojkarna” från gårdagen med i ett släpp, snällt körandes precis så som man ska. Det kanske trots allt gjorde lite nytta att prata med dem. ( det var bara en av dem som vågade möta min blick dock) 😂😂😂

Jag skulle vilja, åter igen, prata lite om vikten av att försöka hålla ihop er bilister i våra lotsköer och försöka låta bli att ”lotsa” själva, så att säja! Vi anpassar alltid farten efter vad som krävs i arbetsområdet. Sakta där personal finns och lite fortare på de ”säkrare” bitarna. För oss är det väldigt viktigt att ni följer i lotsens anpassade fart, för just detta området. Det kan finnas personal på hela sträckan och vi vet var de finns,,,, det gör inte ni och det kan bli farligt för oss alla.

En sak till som också är otroligt viktigt och som jag har tjatat om innan, säkert 100 gånger.

INVÄNTA LOTS,,,,skylten kan se ut som ovan eller bara en orange skylt, mitt i korsningen,,, går inte att missa. STANNA DÄR TILLS LOTSEN KOMMER, kör med åt det hållet du ska. Kör INTE själv, du kan orsaka mycket mer skada än du kan ana, plus att du utsätter dej själv för en stor risk. Vi har dessa skyltar av en anledning, så klart! Tacksamt om respekterar detta.

Så,,, nog med gnäll,,,, eller ”påminnelser” för denna gången.. Jag återkommer när nästa grej stör mej😂

Idag lägger vi då sista biten i Stensjön, sen blir det förflyttning och underhåll av maskiner. Vi får en kort vecka men det gör inget, vädret är härligt och jag hoppas att det håller i sej hela helgen.

Nästa vecka syns vi utanför Gränna, trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s