Veckan börjar minsann konstigt minst sagt. Vi åkte igenom världens åskoväder igår, på väg till Sävsjö. Borde fattat att det satte tonen för de nästa 24 timmarna. Emilia fick ta en tur till akuten, mitt i natten, vilket för hennes del innebar förlorad sömn. Alexzandra har fått lära sej att köra ena välten fall i fall Emilia skulle åka tillbaka till sjukhuset för koll på dagtid! Tack och lov blev det inte så.

Vidare hade jag en mc i lotskön, de har en viss benägenhet att kryssa sej fram mellan väntande bilister ( inte ok), trafikregler gäller även dessa. I vilket fall som helst fick vi stanna till på ett ställe för massabyte, mc:n körde upp bredvid mej i lotsen och frågade om han fick köra förbi mej,,,, jag sa till honom att han fick ligga kvar i kön precis som alla andra, omkörning av lots är definitivt inte att tänka på. Gissa varför vi har lots i arbetsområdet? Tydligen var det inte det svaret som vederbörande hade önskat,,,, han drog förbi mej på fel sida. Alltså, så jävla respektlöst 😡 undrar hur han fick sitt körkort?

Läggningen idag har gått riktigt bra, tycker jag, bra flyt!

Fram mot kvällen, strax innan vi skulle avsluta, var där ett par mopedister som tyckte att de kunde runda bommen och bara köra. De mötte jag också,,,,, i mitt körfält. Stannade dem och talade om att Claes hade sett vad de gjorde och att det inte var ok att göra så. Vad är det med tvåhjulingar här egentligen?

Nu sitter jag här efter avslutat arbete och väntar in Emilia, som jag verkligen önskar en riktigt god natts sömn. Fixat hennes säng så det bara är att krypa ner! Vapendragaren sover redan😂

Kontraster 🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s