Jag blir så j-a förbannad

Och med all rätt tycker jag😡

Skulle byta av min kollega, som höll på att stoppa nästa gäng fordon mot oss. Kom precis fram fram och ställde mej vid kanten för att vänta tills de stod stilla. Men den första bilisten visade inga som helst tecken på att sakta ner farten,,,,plötsligt bara vet man,,,,, den kommer INTE att stanna😡😡😡😡 vi fick kasta oss åt sidan båda två. Snabbt som fasen kontaktade vi lotsen, som var på väg mot oss, (i enkelfilen) – du får möte med en som inte stannade och han kommer i hög fart mot dej,,,,NU!

Jag lovar man hinner tänka många tankar!!! Hur många kommer han att köra ihjäl, våra kollegor som vi ska skydda är ruskigt nära där han far fram, min kollega i lotsbilen, kön han har med sej…. tankarna bara far i huvudet.

Lyckligtvis får kollegan stopp på honom, jag vill inte ens veta vad han sa till honom! Jag vet dock att han sa att han inte såg oss😡INTE SÅG OSS, hur i h-e kan man missa alla skyltar på väg in i området, det är ju skyltat från 2 km innan och sista biten är för fan en ljuschock av skyltar😡😡 Det är en sån jävla lögn!!! Kollegan sa att han satt med sin mobil i handen! GGGGGAAAAA😡

Det hade kunnat sluta såååå illa. Rena turen att inte nån blev en i statistiken. Känner av adrenalinet ännu!!!

Vi ser allt för ofta bilister med mobilen fastklistrad vid örat, eller messande, i arbetsområdet,,, det ÄR inte ok, ditt fokus finns inte där det behöver vara,,, låt bli mobilen, det finns absolut inget som är viktigare och som inte kan vänta.

Annars under natten har det varit lugnt men kallt😂

Nu på väg hem,,, idag fick jag stanna och vila,,, kom inte många mil innan jag kände att det inte skulle funka att köra hela vägen hem. Jag är sååå glad för min lilla husbil,,, det är bara att parkera och sova lite och innan jag kör hem kan jag göra lite nytt kaffe😀

En reaktion till “Jag blir så j-a förbannad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s