Habo😀

Först tandlĂ€karen sen till Habo för asfaltering. Kom strax innan middag, solsken och krispigt vĂ€der. Det första jag möter Ă€r den goa doften av asfalt,,, mmmm hĂ€rligt 😀 nĂ€r man ser röken sippra upp efter vĂ€lten, ser ut som nĂ„got frĂ„n en saga, mystiskt!

HĂ€rligt gĂ€ng vi jobbar med, de Ă€r duktiga! HĂ€r Ă€r gott om sidovĂ€gar och ganska svĂ„rt att tĂ€cka upp allt pĂ„ tre vakter. Tur det Ă€r kallt, dĂ„ svalnar asfalten snabbt! Men man hinner Ă€ndĂ„ vĂ€rma fötterna pĂ„ det ljumma nylagda😂. En av grabbarna gick i t-shirt, varmt vid lĂ€ggaren men jag höll pĂ„ att frysa ihjĂ€l nĂ€r jag sĂ„g honom😀! Tur jag var klĂ€dd i min ”teletubby-overall” handskar och vinterdojjor!

De flesta bilister har funkat fint men det finns alltid nĂ„gon, sĂ„ klart, som envisas med att köra i det nylagda! SĂ„ ocksĂ„ idag, de ser att vi stĂ„r och försöker fĂ„ ut dem pĂ„ andra körfĂ€ltet men nej, det funkar fan inte! HĂ€r finns skyltar sĂ„ till och med en blind skulle klara av det. Helt otroligt😂😂😂 Mammor med barn, som fĂ„r springa som de vill, utan minsta förstĂ„else för att det Ă€r vĂ€ldigt varmt, stora maskiner och förvirrade bilister. Jag blir mörkrĂ€dd, tĂ€nk om nĂ„t hĂ€nder. Men,,, nej.😡 ingen polett trillar ner.

Vi Àr klara sÄ pass tidigt att vi kan Äka ner till Jönköping och fixa en gasoltub, fall i fall! Det ska bli minusgrader i natt. Jag vill ha mer sommar och inte kallt!

MÀtta och trötta nu sÄ det fÄr bli en tidig kvÀll!

PĂ„ det igen i morgon😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s