Regn,,, startat 2 timmar senare

Vädret blev strax bättre men tusan va kallt det var i natt.

Så nu sitter jag här i mitt lilla ”home” och värmer upp mina fötter innan läggdags, jag tycker sååååå illa om att krypa till sängs med kalla fötter😀

Vi har använt de nya bommarna, alltså, de är så himla smidiga. Vi har haft några som kört förbi dem i natt också, det vore konstigt annars! Finns alltid någon, ni vet!

Jag fick en ny upplevelse att lägga till i arkivet,,,, när man lotsat tar man ju bilister från A till B,(logiskt) jag kör mot B och möter bilist mot A, stannar och pratar med vederbörande och ber dem vänta i vägkanten tills jag kommer åter. Till saker hör att denna bilist kör i det fältet som läggarna kör på och det är omöjligt för mej att släppa iväg denne själv. De lovar att vänta snällt,,, vilket de gör. Jag kör vidare för att hämta ny kö (från B) vi använder ”fel sida” alltså blir det vänstertrafik,,,, plötsligt ser jag i backspegeln att en bakomvarande påbörjar en omkörning,,,, på fel sida, där min placerade smitare står och väntar längre fram. Jag blir fan alldeles kall i kroppen, lägger mej på fel sida och bromsar snabbt in, lastbilen som ligger alldeles efter mej ser, fattar och ligger kvar i rätt körfält och hjälper till,,,,Tack till dej! Får in omköraren på rätt ställe igen,,,, hoppas ni förstår vad jag försöker beskriva. Jag kan pusta ut, inget hände tack och lov. Jag trodde jag sett det mesta. Det här tog priset, Big Time. Undrar i vilket flingpaket den bilisten hittade sitt körkort? Undrar många gånger hur det ens är möjligt att vissa fattar så dåliga beslut i trafiken😡 Känner också tacksamhet för att det inte händer fler olyckor, det vi ser här ute finns inte med i statistiken och många gånger förundras jag över att det inte inträffar fler olyckor.

För utom den händelsen så har natten varit ganska lugn, inte så mycket trafik 😀 känns som det är vissa nätter är ”körnätter”så att säja.

Vi avslutar arbetet i god tid och hinner få undan allt strax innan klockan är 06. Känns bra att slippa stressa för att få av allt i tid.

Sista raderna nu då,,,, det snöar helt plötsligt😞 så nu drar jag för gardinerna och kryper till kojs! Natti och tack för att ni läser😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s