Hej å hå,,, här blåser vi om lotsen

Tur min kollega stod i andra änden och stoppade dem! Han uttryckte sitt och mitt missnöje med: ni måste för f-n lära er att läsa! De fick en kraftig tillrättavisning och ja,,,,,ni gissade rätt! Denna jävla nonchalans gör mej sååå förbannad. Vad är det man inte fattar? Hur kan en del människor sätta andras liv i fara så lättvindigt? Gaaaa, jag ger snart upp😡 Något måste göras innan det händer något riktigt illa. Har ni några förslag, tar jag tacksamt emot dem.

Ok, nog gnällt för denna gången.

Sista biten fram till Knislinge gick över förväntan, jäklar alltså. Vi var klara med allt till 05.

Tänkte först att jag skulle sova ett par timmar innan jag körde hem men ångade mej när jag såg att gasolen var slut. Så det blev en lugn tripp ner till Hässleholm för inköp av en styck ”Latte” av två anledningar 1 för att jag ta mej fan är värd den, 2 för att vakna till ordentligt för att köra sista biten hem 😂 Bra med fika och macka som piggar upp.

Hemma såg det ut som någon hade släppt en bomb, suck. Ut med två busiga kattungar som mannen glömt släppa ut och fixa eländet. Rackarns busar alltså. Så nu tycker jag att det är ok att krypa ner i bingen ett par timmar, min kudde skriker efter mej😍

Tack för denna veckan,den har varit innehållsrik och som sagt,,,, jag slutar aldrig att förvåna mej över folks tokigheter och farligheter i trafiken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s