Så var det dags igen…..

Natt i Knislinge, blåsigt och regnigt! Mycket regn, kort natt!

Hämtat lotsbil i Hässleholm, tankad och klar för nattens bravader! Vi har skyltat och satt upp bommarna. 18,02 var vi på banan 😀 Flöt på bra trots väder…… och sen börjar eländet.

Vad är det för jävla fel på folk, här rundar vi bommar, kör mot trafiken och beter sej allmänt jävla illa,,,, noll respekt. Alltså jag fattar inte,,, hur kan man vara så urbota dum i huvudet???? Stannar dessa individer inte vid rött ljus i stan heller?? Är det ok att utsätta andra människor och sej själv för detta vansinne??? De som gör detta skiter jag fullständigt i, om de kör av vägen, men när de sätter andras liv i fara blir jag fullkomligt vansinnig,,,, jävla egoister.

Vi har rödljus med bom och likt förbannat ska det backas och köra förbi, köra om lots och lotskö, dundra förbi läggarlaget som vi ska försöka skydda, köra i den nylagda asfalten med djupa spår som blir följden. Ni skulle inte ens tro på en del av det vi sett och ser dagligen. Fy fasen vilka plantor det finns. Ibland önskar man att man fick preja ut dem på nån jävla åker och låta dem stå där.

Det är så välskyltat i området så en normal människa kan fatta hur man ska köra och att följa efter en lots är väl bland det enklaste man kan göra, de behöver inte ens ta beslutet själva! Vänta på att det ska bli grönt, ja det går väl bra om de bara behöver vänta i MAX 10 sekunder, för det där med att vänta tycks inte finnas i folks vokabulär numera. Vad fan hände egentligen?

Ibland rinner det över,,,, så blev det idag och då hamnar det här.😔 Tänk då att jag är bara en person (vakt/lots), jag har massor av kollegor i hela Sverige som förmodligen råkar ut för exakt samma som jag,,,,,, varje arbetspass. Då har jag inte ens nämnt alla otidigheter som folk gladeligen slänger ur sej emellanåt.

Trots detta älskar jag mitt jobb och långt ifrån alla pass är så illa som det låter idag. Många människor är helt fantastiska och väldigt trevliga. Min bror sa till mej en gång: om de är sura eller otrevliga försök att få dem att må bättre när de åker ifrån ditt stopp, så har du vunnit mycket. Ja, han har rätt för det har jag testat, fast det funkar ju inte när man sitter i lotsen 😂

Ahja, vi gick av 03 så det blev verkligen en tidig morgon, nu har regnet avtagit och vi hoppas på bättre väder i kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s