Tro det eller ej men…..

Det har varit den lugnaste natten denna veckan😀 Endast några få smitare!

Däremot har vår ena bom gjort en ”flygresa” rätt ner i ett djup dike. Busschaufför som tyckte han skulle köra mot rött ljus men inte hade räknat med att bommen faktiskt gick ner. Han stannade och sade till, på bruten svenska, att han hade kört på en gren, tror jag det var. Ingen fattade något förrän vi märkte att bilkön aldrig tog slut. Det märkte vi fort! Personal åkte ner och fann bommen i ett djupt dike, något litet tilltufsad men fullt fungerande😀 Jag såg inte själv bussen men de sa att rutan var sprucken! Nödvändiga åtgärder är vidtagna.

Måste nog berömma de flesta av nattens bilister. Det finns hopp😂 hurra!

Det känns som allting har funkat som det ska i natt, det är så roligt och tillfredställande när allt bara flyter.

Ja om smitaren då,,,, sa att han jobbade på Svevia i Stockholm,,,,, aaaaaah, sånt ska man inte ge mej, den kunde man gå loss på och det gjorde jag😂😂😂 Först när pratade med honom i början så är det ju lite standard frågor och påståenden,,,,,, typ,, du körde mot rött ljus, hans svar: trodde den var trasig. Jag svarade att det kunde bli böter och indraget körkort för en sån sak, hans svar: åh det visste jag inte! SEN kom,,,, jag jobbar på Svevia i Sthlm. Hahaha,,, jag bara dog,,, det var ju just rätt person att säja det till,,,, han blev nertuggad i skorna på ”två röda”😂😂😂 Behöver jag säja att han fick åka allra sist,,,, efter lotsen! Nattens bästa alltså!

Nattens tilltufsade, tappra kämpe,,,, still in action🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s