Jäklar alltså,,,, vilken trafik!

Det var en lugn dag,, fram till strax efter 16. Helt plötsligt smäller det till med trafik. Vi fick faktiskt omgruppera, för det funkade helt enkelt inte. Genom centrum finns en bit som är lite smalare vid ett övergångsställe. Där blev det stopp. Möte mellan personbil och lastbil går bra men två lastbilar funkar inte. Så jag gick ner där och mina kollegor tog korsningen själva. Jag fick skicka växelvis, för att på så sätt få undan trafiken från E4:an, alltså så att omledd trafik kunde slussas igenom utan allt för mycket stopp. Det funkade men fy tusan vad jag fick jobba för det. Stort Tack till de chaufförer som hjälpte mej med att vara uppmärksamma på mina signaler🤗

Hastigheten in i korsningen, där mina kollegor stod, var under all kritik trots 30-skyltar. Det är en ganska lång raksträcka som sluttar neråt och speciellt lastbilarna fick upp en illavarslande hastighet, vilket resulterade i kraftiga inbromsningar för att sen ta en 90 graders sväng, så 30-skylten gjorde ingen som helst verkan och för en del var det bara att fortsätta rakt fram! Mycket dåligt tycker jag,,,,, en aning respektlöst om man får tycka,,,,, och det får jag😡 I korsningen finns också två övergångsställen! Det har varit väldigt svårt att få ner hastigheten på de som kom från det hållet. Får se om vi kan få till det bättre i morgon, hoppas på ett antal ”sniglar” som kanske kan hjälpa till lite!

Vid 17.30 var nästan all trafik borta,,, som ett trollslag, bara så där! Mycket märkligt!

Bra dag trots snöblandat regn varvat med lite blå himmel och inte så kallt!

Och mitt ”Home-away-from-home ” har intagits av en icke önskvärd hyresgäst,,,, så nu har jag varit och inhandlat en ”terminator” för att avrätta musjäveln😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s