Min icke önskvärda hyresgäst,,,,

Är numera i de stora hasselnötternas värld. Ett problem mindre för mej, tack och lov! Han kunde tydligen inte stå emot den goda skinkan i fällan. Så nu är ordningen återställd 😀

Så då tar vi lite dagsfärska händelser,,,,,

Började lugnt i dag också, så bra tyckte jag men det fick man snabbt omvärdera. Innan man visste ordet av dundrade det ner lastbilar i samma galna hastighet som igår. Så vi fick smalna av körfältet ganska mycket så de var tvungna att sakta av. Det gav, för oss ett önskat resultat men troligtvis inte för bilisterna. Vi hade lite hjälp av en polisbil med blåljus i annat ärende i anslutning till våran väg, det var enda gången alla körde fint! Tack och lov så var den där när vi hade som mest med trafik😀

Idag har vi också haft rätt så mycket folk vid övergångsställena,,, några med ordentliga reflexer och några utan. Att man över huvud taget vågar gå över vägen här utan reflexer är för mej en gåta. Det finns inte på kartan att du syns. Jag får kalla kårar utmed hela kroppen när jag ser ungar snedda över vägen,, helt osynliga,,,,, och för det mesta helt omedvetna om faran. REFLEXER, kostar inte skjortan och kan rädda livet på dej eller dina barn. Köp gärna lite extra REFLEXER att ha i bilen, ge till de som ”glömt” sin hemma. Kan kanske rädda någons liv! Kostar lite i jämförelse med….

Behöver inte vara så här avancerat men denna använder jag när jag jobbar och ser du mej inte då, ja då är något verkligen fel. BE SAFE 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s