Fräsa lådor i Jönköping

Tre korta och en lång😂 på nån väg vid Ubbarp. Kyligt! Tur vi har lots och kan värma oss när vi kör. Ingen lång sträcka och det gick ganska fort trots lite missöde med fel asfalt. Goa och glada gubbar att jobba med! Väldigt mycket trafik fast det var en ganska liten väg och sopbilar var överrepresenterade. Måste vara nån tipp i närheten 😀

Vi har haft lite bilister som försökt köra om alla som stod och väntade på lotsbilen,,,, jamen hur svårt ska det va, allvarligt????? Du ser att alla bilar framför dej har stannat, ( de fattar) men inte du,,,,, bara till att lägga i backen och ställa dej sist,,, igen! Åter igen väldigt vägskyltat,,,,, rätt skyltat, synligt,,, det går bara inte att missförstå. Inte så kul när lotsen kommer med alla sina bilar från andra hållet,,,, i ditt körfält! Ibland undrar jag verkligen hur en del tänker! Denna gången gick det bra!

Vi var klara ganska tidigt, så då passade vi på att åka till Växjö och lämna lotsbilen på depån. Den får ha lite julledigt nu, jobbat hårt hela säsongen!

Trotsar gråväder och kyla med ett leende 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s