Börjar ju bra ju,,,,

När vi har startat upp bommarna på morgonen brukar vi åka båda två ett par varv, bara för att se att det funkar som det ska. Det gjorde vi i morse också,,,, hinner precis lämna första bommen och vips så åker ett visst antal bilister efter jet-sopen in i arbetsområdet. Det är ju bara sååå typiskt. Bara att gå ut och vända bilar och skicka ut dem på rätt sida igen. Tur det bara blev 3-4 bilar och en lätt lastbil. Människor är så invanda i sina mönster, de har ju alltid åkt på den sidan! Varför inte idag? Ibland får man intrycket av att de inte ens har vaknat när väckarklockan ringde. Konstigt att det inte händer mer olyckor i trafiken.

Det har varit en bra dag, även om gårdagen satte sina spår. Det har varit lite lugnare för oss, inga blåvägra och framför allt bara en lots! Lite kortare sträcka att lotsa igenom.

Vi har hunnit fixa lite snabblunch, korv med bröd! Uppskattat och sååå lyxigt att hinna fixa till det, varm mat mitt på dagen,,,, det händer inte allt för ofta😀 ny energi!

Vi har slutat i bra tid för att hinna ner och tanka upp lotsen till i morgon! Check på den! 😀 prat med mannen och bästaste barnbarnet Meja och planerat lite inför helgens äventyr,,,,, FÖRSTA HOPPTÄVLINGEN🥰 Denna unge alltså ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s