Jaha, då blir det två dagars uppdatering då

Orkade inte skriva igår, trött efter en dålig nattsömn. Det händer ibland. Men det var bara att bita ihop och köra järnet. Det blev en bra dag i alla fall. Kul när det är kul att jobba.

Vet dock inte vad det var med folk, det var nästan omöjligt att få bilisterna med sej i våran hastighet, precis som att alla hade en ”slödag”,,,, ja fast vi hade så klart alla dessa ”omkörningskungar”. Alltså,,,, så fort det blev tvåfiligt då hände det något med mångas gaspedaler. Kanske inte helt lämpligt och ganska svårt att göra något åt egentligen. Vi fick stanna och gå ut och peka in dem på rätt sida igen. Inte bra men bättre än låta det vara.

Trevligt besök, bara så där, av min bror! Han hade med sej våra favoritklubbor från Timmernabben. Stackars Alexzandra som körde lotsen och blev visad bästa klubborna och inte kunde stanna😂 hahaha, ni skulle sett hennes min,,,,, obetalbar!

När vi slutade i går blev vi informerade om att det förmodligen skulle bli en kort morgondag. Det väntas mycket regn och så blev det. Vilka kontraster i vädret. Soligt och varmt och idag,,,,, nääääee, regnet från helvetet. Det kom in strax innan middag och vi skulle jobba till ca 15. Igår sommarkläder och idag,,,, japp! Ni gissade rätt,,,, vinteroverall😡

Det här med teamwork, fick en ny innebörd idag. Det känns sååå bra när man som lots får hjälp av våra chaufförer att peta in omkörare på rätt ställe i kön igen ( det är verkligen för farligt att köra om så som en del gör) så Tack Finaste Joakim för hjälpen. Du stod verkligen på rätt ställe idag🥰

Det har varit betydligt mindre trafik idag. Väntetiden reducerades markant. Mycket ”lättare” bilister idag, hängde med fint och inte lika mycket omkörningar. Bättre flyt, på något sätt! Riktigt roligt. Fungerat bra trots att vi var 2 vakter mindre. De flesta kunde få någon liten rast. Man behöver komma av en stund fast det inte är så j-a kul att ha rast!

Vi har de här två dagarna också haft med oss två grabbar, Markus och Erik, som har fixat vajer. Goa glada pågar, som ryckt in och hjälpt oss när det behövts, bara så där, behövde inte ens be om hjälp. För dem var det självklart. Så härligt med sådana människor.

Alexzandra hade förbrukat sitt ” snacks” redan innan middag,,,,, inga ostbågar kvar. Det lät väldigt bedrövligt från komradion emellanåt. Det var diskussion redan igår om detta då flera av våra medarbetare observerat vad hon åt! Markus och Erik, ni gav mej dagens bästa skratt 😂 överlämnade Ica-kasse med ostbågar för omedelbar leverans till ”gnällpellan”. Hahaha, jag nästan avled😂 Bästa ever alltså! Trårögt fick hon ta över lotsbilen och köra ner och tacka dem med vars en kram,,,,, så var hennes dag gjord. 10 av 10 poäng på det!

Vi kunde avsluta dagen vid 16-tiden, då var min overall nästan genomsur och vägde säkert nästan 10 kg mer. Trötta mej! Av med blöta kläder, ner till Preem för att tanka upp lotsen, ups! Blev visst ett stopp på Tindereds värdshus, lite lyx i vardagen måste man ha! Åk dit och ät, god mat, trevlig personal fint läge vid sjön,,,, fast det spöregnade!

Nu sitter vi här i mitt home-away-from- home, trötta, mätta, torra och lyssnar till regnets skvalande😍och käkar ostbågar😂

Bara EN påse om dagen, Alexzandra,,,, de räcker mycket längre på det viset 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s