Ingenting liknade gårdagen…

Trafikflödet idag var så långt ifrån gårdagens flöde som bara tänkas kan. Vi har varit i norrgående idag. Herreguuuud vilken skillnad! Inte så mycket trafik, inte samlat i alla fall utan mer i småklumpar och i högre hastighet. Så konstigt att det kan vara så olika. Tror jag tyckte bättre om det jämnare flödet.

Det blev många mil idag,,, måste köra mellan Väderstad och Vida Vättern. Det är ganska långt mellan de avfarterna om man säjer och ingen möjlighet att vända,,,, bara att gilla läget! Möjlighet till kortare sträcka får vi i morgon, tack och lov!

Egentligen är det för sorgligt att man ens ska behöva lotsa,, för mej är det SJÄLVKLART ATT SÄNKA HASTIGHETEN,,,,,, men det verkar bara vara vi som jobbar som tycker så! Vi har haft både lastbilar och vanliga bilister som dundrat förbi området i 70-80,,, det är fan inte ok! Hur svårt ska det vara att lätta på gasen? Tänk efter innan något händer,,, för om nåt skulle hända,,,, hur kommer du att må då???? Bara för att du inte kunde tänka ett steg längre,,, bara för att tjäna någon sekund!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s