Det är inte lönt,,,,

Att blinka på oss för att vi ska köra fortare när det är 50 km. Är det 50 så är det 50! Vi som ni bilister måste också, naturligtvis, följa regler och lagar. Så när ni bilister vill att jag ska öka upp farten, så KAN jag inte göra det, för då passerar bilarna som är efter er i alldeles för hög fart förbi arbetarna (som vi ska skydda) Ökar vi upp för fort passerar halva kön i på tok för hög hastighet. Det är som när fördröjningsefftekten släpper som det kan bli riktigt illa om man inte kör sakta en bra bit efter. När jag har fått ”igenom” kön ungefär till hälften, kan jag sakta öka hastigheten igen. Bra att veta kanske!

Som trafiken förändras från dag till dag,,, det blev otroligt påtagligt idag. Jag ska aldrig mer förvänta mej att det blir ungefär som dagen innan. Det var ganska lugnt fram till halv tre, vi körde som dagen innan. Vi tog med oss en kö när hastigheten in i arbetsområdet blev för hög, körde försiktigt ut framför och saktade ner farten. Det är nästan skrämmande vilka långa köer man får med sej när man håller rätt hastighet (50 och 30 )förbi läggarna. Så efter halv tre då, det var som att öppna en vattenkran på fullt, tror inte jag har sett så mycket trafik på ett och samma ställe, nånsin! Det var inte ens lönt att köra ut, trafiken flöt av sej själv, lugnt och sansat, väldigt länge.

Blev några vändor lite senare, när trafiken lugnat sej igen.

Så vänner,,, nu tänker jag ta lite helg och nästa vecka ses vi i Ödeshög igen. Kör försiktigt🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s