Då gör jag väl som igår…

Körde lite tidigare så vi kunde stanna för att handla och tanka. Nybakade frallor är aldrig fel!

Idag har vi ingen fräsning och ingen som lägger sidoytor, så då kanske vi kommer igång fortare med vårat.

Vid 3-tiden kunde vi flytta fram den ena bommen och då blev det lite bättre flyt i trafiken igen. Tyvärr så kan man inte alltid flytta fram bommen direkt efter läggning,,,, vilket ett par bilister talat om för oss och gladeligen kallat oss för idioter. Då vill jag bara säja, håll truten för du har ingen aning vad du pratar om. Det tar tid för asfalten att svalna hela vägen ner. Det översta kan vara kallt men längre ner är det forfarande varmt och det blir stora ”hålor” som fördärvar om bilar och lastbilar står på det och då klagas det på det. Det är så enkelt att häva ur sej en massa skit utan att verkligen veta. Stanna då hellre och fråga nån av oss, så får ni svar. Är såååå tråkigt med sånna människor.

Vi hade en liten rolig händelse innan idag. Min kollega kom fram till bommen och först stod en lastbilschaffis som såg toskabullen som låg i vindrutan på lotsen. Han pekade på den så när vi kom till nästa bom gick jag ut och gav den till honom,,,, jäklar vad glad han blev 😂

Å nu så blev det kväller😀 vi har packat ihop våra grejor och drar nu hem å håller helg!

Trevlig sådan alla 🥰

Veckans pajas 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s