Fortfarande på 126:an….

Fint läge för att sätta ut ena bommen själva,,,, bra med parkeringsplats just där. Ibland har man lite tur. Nästa bom kunde vi, med perfekt timeing, få ut när tma:n och Claes kom. Lite måndagsfeeling är uppenbart när den ena välten fått för sej att helgen absolut inte är slut. Annan vält kom hjulandes från Alvesta. Trots detta verkade inte starten sen, så nu rullar vi på i regnet 😀

Vi har också haft lite ”inspektion” av höga herrar,,, som trots regn ser ganska glada ut. Hoppas allt var till belåtenhet!

Vädret har självklart inte varit till våran fördel idag. Regn och blåst har så klart visat sej från sin bästa sida 😡 not! Mörkt blir det fort också så man tror att det är mitt i natta. Men med endast 1 pass kvar så tror jag att vi klarar det. Trots det bråkiga vädret så har vi lagt dagens sträcka färdigt,,,, nu ska det bara städas undan allt innan vi kan åka till vårt sovställe,,, ja, och så ska läggaren hjula till morgondagens start.

Det är inte ofta det händer men jag tror faktiskt vi var sist idag,,,, t.o.m Claes och Erik hann av före oss😂

Trafiken här är ganska lugn och tålig. Dock har en del försökt att vända vid rödljuset då de helt enkelt inte kan vänta. En del har gjort det bra och en del borde nog inte ha körkort. Som vanligt alltså😂

Vi har gett Bengt en utvärdering av hur vi tycker de nya bommarna funkar för oss,,, några små justeringar behövs sen är vi nöjda.

”Gubben i högen”,,,,,?????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s