Sista passet här då….

Då får vi se,,, hur detta funkar idag då! Vi kör i alla vattenpölar vi hittar. Kanske kan vi få undan lite vatten tills läggaren ska ut! Asfaltsbolaget ska lägga en svängfil till oss, så jag hoppas att de snart dyker upp… och att vädret blir lite bättre!

Tack för den 😂 HNT,,, du satte tonen för dagen,,, så nu vet vi vilken låt som kommer att ringa i skallen hela dagen😂😂😂 ( ny variant på ”melodituta) hahaha, jag döööör😂

Vi har skiftats om att stå vakt idag också och jag har bara träffat på trevliga människor. Som den äldre damen som fick stanna ett tag och vänta på lotsen. Vi kom att prata lite och hon berättade att hon skulle hälsa på sin mamma. Hon är 101 år och bor själv med hemhjälp. Jag tycket att det var riktigt lyxigt att få ha med sej sin mamma så länge, trots att hon numera var lite trött😍

Sen kom Jonas, en glad och nyfiken man som frågade en massa om hur det fungerar här ute när man jobbar som vi gör. Bra och rätt frågor för att skaffa sej så mycket info som det bara gick på den korta stunden vi hann prata.

Vi har också haft en bil med punka i arbetsområdet ett tag, de orkade nog inte vänta på vägassistansen så de kom puttrande ut ur området alldeles nyss.

Åsså, den vanliga,,,, rundat bommen, blev stoppad så klart. Hans ursäkt,,,, gissa,,,- jag har bråttom och har långt hem! Han bodde i Växjö, en kvart bort. Han blev ”upplyst” av min kollega,,,, här ute hos oss är det väldigt dumt att ta egna beslut. Låt oss säja att han nog inte gör om det!

Det är sista passet med Remixern för denna säsongen och tydligen ska det köras Sten igenom hela maskinen för att rensa ut en massa skit. Det tar sin lilla tid men sen…..

På väg hem lämnar vi bommarna i Ljungby och vid Moasjön blev vi minsann lotsade genom arbetsområdet där, lugnt och fint,! Bra jobbat, kollegor 👍

3 reaktioner till “Sista passet här då….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s