Jaha, så blev vi inringda….

Kristianstad, kort jobb! Yeah…..right😂 det har vi slutat lyssna på, för det blir alltid längre än vad man tror. Inte för att det gör något,,, vi har i alla fall ännu fint väder och så jobbar vi med Magnus, som jag inte har träffat på evigheter. Så roligt att ses igen😀

De ska skjuta nån ledning under vägen, så vi kör växeltrafik, det var länge sedan. Normalt är vi ju förpassade till lotsbilen😂. De flesta bilister ser glada ut och hälsar glatt men självklart tog det inte många minuter innan jag hade en argsint bilist först i ledet. Alltså,,,, jag dööööör av skratt när folk sitter i bilen och skäller med stängda rutor!!! Samtidigt tycker jag fruktansvärt synd om barnen som sitter i baksätet och hör sina föräldrars gapande och svärande. Jag kan se att de tycker det är väldigt pinsamt. Stackars ungar alltså.

Nyfiken som man är måste jag ju fram för att titta lite på vad de gör,,,,,, absolut inget som jag förstår mej på i alla fall men det blir nog bra. Tycker det var mycket jobb för en liten ledning,,, men kan tänka mej att den är viktig för någon. De bygger nämligen nya hus på ena sidan av vägen.😀

Vi tackar för ett trevligt pass och NU tar vi helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s