Tollarp,,,, liten trevlig ort,,,,

Utanför Kristianstad. Lite fräsning bredvid Ica-butiken. Drömläge om man vill handla något gott till fikat. Det är verkligen inte ofta vi har det så. Lätt jobb för oss vakter, bara en massa bilister som ska till affären och det inkräktar inte särskilt på vårat arbete.

Det är ganska rått i luften och det blåser lite, inget att klaga på än, i alla fall. Men nästa pass så får nog vinteroverallen åka med fall i fall!

Vi jobbar med Mia, pigg och trevlig tösabit, med samma intresse som jag,,,,, hästar! Gillar när vi får vakter som är engagerade och kan sin sak. Då fungerar det bara liksom, inget gnäll och inget strul,,, precis som jag vill ha det.

Våra fräsare har jobbat på duktigt och vid 15-tiden är vi klara där. De fortsätter med ytterligare några småjobb där vi inte behövs, så vi tar oss hemåt. Hem för att mocka till hästarna som gärna vill in. Laga lite kvällsmat med mannen i mitt liv och i morgon bär det av till käkkirurgen med min vapendragare. Irriterande tand som måste opereras ut! Med lite tur och värktabletter kanske hon kan jobba nästa dag 😂

Det e HON,,,, ni vet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s