Vinteroverallen är med idag…

Och fy fasen vad den behövdes🥶 kallt,rått och blåsigt i Tollarp. Idag läggs asfalt, den kyls av med vindens fart, om man säjer. Just nu fick vi en liten paus. Tar lite tid att hämta ny asfalt.

Min ordinarie vapendragare fick bli hemma idag, tror op:n igår tog lite hårt på henne. I stället har jag med mej min ”extraunge” Emilia och vapendragarens man, Patrik!

Än så länge har det gått bra,,, inga bilar i nylägget i alla fall😀 däremot en arg dam som nog inte mådde så bra, vars inte så trevliga humör, togs ut över mej. Jag bara vände och gick. Jag är vänlig om du är det, annars är du fa-an inte värd min tid.

Av någon ”konstig” anledning råkade en lyktstolpe illa ut, så där rök en ledning. Samtidigt drog den med sej en skylt och jag och Emilia sprang åt olika håll😂. Efter lite justering kunde vi fortsätta arbetet.

Klara till 14 och så kunde vi åka hem och värma oss. Det är ju halv storm ute, inte undra på att det var kallt😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s